Two bottles a’ whisky for the way

Efter en jobbig dag igår så hoppas vi på en bättre idag, ibland blir det bara så. Man övertänker allt och vänder ut och in på sig själv, allt för att hitta svar eller ledtrådar.

men idag är det trots alls fettisdagen och det är inte ens säkert jag kommer klämma i mig någon alls, man får väll hoppas. Igår bjöd Pia på hemmagjorda, helt sjukt hur duktig man kan vara på mat. Glöm inte följa henne i mästerkocken kl 8 på onsdagar i kanal 5. (på fyran såklart, tack Jennifer!)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>