birthday weekend

Det var riktigt längesen jag hade en sådan här rolig och fullproppad helg. Det har firats och festats så det stått härliga till. Blev med bjuden på Charlottas 19års firande av min syster Elin och där dök det upp en massa människor från min grunskola F-6 så det var riktigt trevligt. Imorse var det bara att masa sig upp för att fira min fina Daniel som äntligen fyllde 18, lunchbuffé och mingel med mina bästa vänner och hans andra kompisar. kunde inte blivit bättre!

bild (20)bild (19)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>