Känslor

En tid som jag så länge längtat efter närmar sig snabbare än jag kan hantera, det är mindre än tjugo dagar kvar och helt ärligt vet jag inte ifall jag är redo för vad som kommer. Längtan om att vara fri är lika stor som rädslan. Jag är inte längre arbetslös vilken lättar tyngden men vart ska jag nu vända mig när jag inte har någon aning. De senaste tre åren har skolan varit min trygga hamn med alla vänner och fantastiska lärare som alltid ställt upp, att gråta av ångest och panik i mellanrummet är inget ovanligt – framförallt inte denna termin.
Samtidig som det känns jobbigt är jag så jäkla glad, lycklig och svävar på moln. Efter 12 år i skola är det äntligen över och det är nu som alla förberedelser faktiskt sätts på prov. Det är så underbart att det är över. Alla har alltid sagt innan att sista året är lungt och skönt med mycket fest. Själv är det de värsta jag varit med om, alldrig innan har skolan varit så svår. Jag har aldrig varit så här mentalt instabil som jag varit det senaste månaderna. Nu är det bara 19 dagar kvar.
Så mycket kärlek.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>