I’m covering up my ears like a kid

Efter tre veckor av jobb och utspridning så fick vi äntligen nästan till det. En middag och drinkar ute med de bästa tjejerna från plugget, vi saknade endast Jennifer som är på Tjörn. Det var så skönt att se alla igen, ännu en övertygelse om att vi kommer ses igen 21 augusti. När de senare bestämde sig för att dra ut fick jag åka åt andra hållet för att jobba. Lite synd men jag börjar se charmen i att jobba natt, arbetsgänget är sjukt sköna och sen har man hela dagarna att göra saker eller inte alls. Som idag. Jag har solat hela dagen, men det går ingen nöd på mig inte.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>